Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@10:37:41 GMT

ماه رمضان؛ فرصتی برای نظم بخشیدن به برنامه غذایی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۰۰۳۰

ماه رمضان؛ فرصتی برای نظم بخشیدن به برنامه غذایی

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، ‌ مینا کاویانی در گفت و گویی به تاثیر روزه بر سلامت انسان اشاره کرد و اظهار داشت: روزه برای بهداشت و سلامت جسم و روان انسان بسیار مفید است.

وی با بیان سخنان حکما مبنی بر این که  معده، مرکز و خانه هر دردی است، افزود: پرهیز از خوردن غذاهای نامناسب و خودداری از زیاده روی در خوردن، اساس هر درمان و از بهترین موارد شفابخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مسوول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: تجربه ثابت کرده است افرادی که به اندازه و به طور منظم غذا می‌خورند نسبت به کسانی که به طور نامنظم و بیش از حد نیاز غذا  می‌خورند، سالم تر هستند.

کاویانی ماه رمضان را فرصت مغتنمی برای نظم بخشیدن به برنامه غذایی و تمرکز بیشتر بر روی مقدار و نوع وعده‌های غذایی مصرفی عنوان کرد و گفت: چنانچه اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشیم، می‌توانیم علاوه بر بهره‌گیری معنوی به سلامت جسم خود نیز بپردازیم.

وی از دیگر مزایای روزه داری به دریافت کمتر غذا و در نتیجه کاهش دریافت انرژی اشاره کرد و افزود: روزه داری سبب تعدیل ذخایر انرژی به خصوص چربی‌ها و درنتیجه کاهش وزن می‌شود.

مسوول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: روزه داری می‌تواند به کاهش کلسترول خون به خصوص کلسترول بد (LDL-c) کمک کند و باعث افزایش کلسترول خوب خون (HDL-c) شود که مجموعه این تغییرات به پیشگیری از بیماری هایی مانند پرفشاری خون، چاقی و افزایش چربی‌های خون کمک می‌کند.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کاویانی به  بیمارانی که نیاز به مصرف منظم دارو در طول روز دارند، توصیه کرد که برای روزه گرفتن حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنند. درصورت اجازه پزشک نیز باید طبق نظر وی و با یک برنامه ریزی غذایی دقیق توسط متخصص تغذیه روزه بگیرند.

وی تاکید کرد که روزه داری برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود و لازم است حتماً با نظر متخصص اقدام به روزه داری کنند.

مسوول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: تصمیم گیری در مورد روزه گرفتن کودکان و نوجوانانی که دچار سوءتغذیه یا مشکلات جسمی هستند نیز باید با نظر پزشک و متخصص تغذیه با توجه به وضعیت رشد و ذخایر بدنی آنان صورت گیرد.

برچسب‌ها روزه داری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه سالم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روزه داری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه سالم روزه داری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند