Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:46:58 GMT

مراسم متفاوت رمضان 2020 در امارات متحده عربی

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۰۶۵۷

مراسم متفاوت رمضان 2020 در امارات متحده عربی

ایسنا/خراسان رضوی رمضان امسال به دلیل همه‌گیری بیماری کووید-19 مانند سال‌های گذشته نیست و برخی مراسم این ماه مبارک متفاوت از سال‌های گذشته برگزار خواهد شد.

به گزارش نشنال، هرساله با آغاز این ماه مبارک خانواده‌ها بیش از دیگر ماه‌ها در کنار هم هستند و از برکت این ماه بهره‌مند می‌شوند. طی ماه مبارک رمضان، مسلمانان به دنبال نزدیکی معنوی با خداوند هستند، باشکوه‌تر از گذشته نماز جماعت برپا می‌کنند و به‌صورت گروهی قرآن می‌خوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ماه بسیاری از افراد بیشتر خیرات کرده و وعده افطار و سحر نیازمندان را فراهم می‌کنند.

امسال، درحالی‌که بسیاری از سنت‌های اسلامی و فرهنگی که ماه رمضان به ارمغان می‌آورد تحت تأثیر همه‌گیری کووید-19قرار گرفتند، اما برخی موارد نیز همچنان به قوت خود باقی خواهند ماند.

ماه رمضان فقط ماه پرهیز از خوردن و آشامیدن نیست، بلکه زمانی مذهبی و معنوی است که افراد با تلاوت قرآن و نماز، ایمان خود را تقویت کنند.

همچنین زمانی برای خود اندیشی است که ممکن است طی سال به دلیل مشغله زیاد نادیده گرفته شود.

شب‌های آخر ماه رمضان نیز بسیار مقدس و معنوی است و در این شب‌ها قرآن بر پیامبر اکرم (ص) نازل‌شده و شب‌های قدر نام دارند. هرساله مسلمانان در این شب‌ها در کنار یکدیگر به دعا و مناجات می‌نشینند تا از برکت این شب‌ها بی‌نصیب نمانند.

برنامه مساجد در ماه رمضان

 امسال در طول ماه مبارک رمضان مساجد تعطیل خواهند بود و این مورد یکی از بزرگترین تغییراتی است که به دلیل کروناویروس در ماه رمضان ایجادشده است.

هر سال بسیاری از روزه‌داران در این ماه نمازهای روزانه خود را در مساجد و همراه با جماعت برگزار می‌کنند، اما هنوز مشخص نیست که در رمضان امسال برخی از مساجد امارات متحده عربی بازشوند و ممکن است یک سرویس دعای آنلاین برای روزه‌داران ارائه شود.

مسلمانان امارات متحده عربی در افطارهای ماه مبارک رمضان در کنار یکدیگر بودند اما رعایت فاصله اجتماعی امسال موجب جدایی افراد شده و این مورد نیز یکی دیگر از تفاوت‌های رمضان امسال با ماه رمضان در سال‌های گذشته است.

هرساله در این ماه، بیرون از مساجد چادرهای بزرگی برپا و بین افراد وعده غذایی رایگان توزیع می‌شد. برخی ثروتمندان نیز در منازل خود چنین چادرهایی برای توزیع افطار رایگان برپا می‌کردند و بسیاری از نیازمند از این خیرات استفاده می‌کردند اما امسال به دلیل رعایت فاصله اجتماعی این خیرات به منزل افراد ارسال خواهد شد.

خرید آنلاین در ماه رمضان

هرساله بسیاری از مسلمان در کشورهای عربی پیش از شروع ماه رمضان مواد غذایی لازم خود را از سوپرمارکت‌ها به‌صورت حضوری تهیه می‌کردند، اما در سال کنونی روش خرید و حضور در سوپرمارکت‌ها متفاوت از سال‌های گذشته خواهد بود.

به دلیل فروش آنلاین فروشگاه‌ها، افراد باید برای خرید مواد غذایی برنامه‌ریزی بیشتری داشته باشند تا با شلوغی سفارش‌های آنلاین روبرو نشوند. در ابوظبی، تعاونی‌ها و سوپرمارکت‌های مستقر در شهرداری میزان کالاهای اساسی مواد غذایی را دو برابر کردند تا برای افزایش تقاضا آماده شوند.

ساکنان دبی برای ترک خانه خود باید مجوز داشته باشند و افراد بدون دلیل نمی‌توانند در خیابان‌ها رفت‌وآمد کنند به همین دلیل مقامات اجازه دادند که برخی از فروشندگان مواد غذایی در ساعات معین فروشگاه خود را برای خرید مایحتاج ماه رمضان باز کنند.

سنت‌های فرهنگی ماه رمضان

هرساله بسیاری از هتل‌های کشورهای عربی  از افطار تا سحر با برپایی چادرها از افراد پذیرایی  و برای آنان ابزارهای سرگرمی نیز فراهم می‌کردند، اما امسال این برنامه اجرا نخواهد شد و افراد در منزل باید وعده افطار و سحر را خود آماده کنند. البته این مورد موجب کاهش ضایعات مواد غذایی خواهد شد.

برخی برنامه‌های تلویزیونی امسال چون قبل از همه‌گیری ضبط شدند مانند گذشته طی این ماه پخش خواهند شد، اما برنامه‌های زنده تلویزیونی که در آنها تعداد زیادی در کنار هم قرار می‌گیرند اجرا نخواهند شد.

نقش فناوری در مراسم ماه رمضان

در سرتاسر جهان به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کووید-19 کنفرانس‌های ویدیویی در بخش‌های تجاری، فرهنگی و دیگر موارد اجرا می‌شوند. در ماه رمضان امسال افراد می‌توانند از این روش‌ برای نزدیکی با یکدیگر استفاده کنند.

مساجد و مراکز فرهنگی نیز وبینارهای مختلف برگزار می‌کنند تا افراد بتوانند به‌راحتی و در منزل از سخنرانی‌ها آنلاین ماه رمضان استفاده کنند.

در انگلستان، پروژه چادر رمضان که میزبان افراد برای افطار بود با افطار مجازی از طریق نرم‌افزار Zoom برگزار خواهد شد. هر فردی که برای این رویداد رایگان ثبت‌نام کند، بسته افطار در منزل دریافت خواهد کرد.

به دلیل اینکه هیچ فردی نمی‌تواند به عربستان سعودی سفر کند، برنامه واقعیت مجازی ایجادشده تا افراد به‌راحتی از راه دور به زیارت بروند.

در سال 2017، آژانس دیجیتال بی سوشالBSocial ، برنامه واقعیت مجازی بانام Experience  Makkah   راه‌اندازی کرد  که به کاربران امکان قدم زدن مجازی در مکه می‌دهد. این نخستین تجربه واقعیت مجازی بود که توسط شرکت VR متعلق به فیس بوک در خاورمیانه تایید شد.

امسال این شرکت قصد دارد نسخه 2.0 این برنامه را منتشر کند تا از گوگل پلی  Google Play و همچنین نسخه iOS در فروشگاه اپل در دسترس باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس ماه رمضان سال های گذشته ماه رمضان رمضان امسال مواد غذایی ماه مبارک خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس

به گزارش خبرنگار مهر، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، فیلم «اقیانوس پشت پنجره» ساخته بابک نبی زاده به مناسبت روز خلیج فارس به‌صورت همزمان در شانزده منطقه از استان هرمزگان، اکران می شود.

این فیلم، در هفته ملی خلیج فارس روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷، به صورت رایگان و همزمان در سالن های مراکز کانون پرورش فکری استان هرمزگان اکران خواهد شد. پس از اکران، تماشاگران در فضای اسکای روم ارتباط تصویری با کارگردان و عوامل اجرایی خواهند داشت.

«اقیانوس پشت پنجره» در آخرین حضور بین المللی خود موفق به دریافت «جایزه بزرگ بهترین فیلم کودک» از جشنواره «لکنو» هند شده است و پیش از این نیز جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (۱۳۹۸)، جایزه صلح جهانی کنوانسیون حقوق بشر(۲۰۲۰)، جایزه هیات داوران یونیسف از جشنواره کوک اصفهان (۲۰۲۰)، جایزه بهترین فیلم کودک جشنواره سانفرانسیسکو (۲۰۲۰)، بهترین فیلم کودک و نوجوان زیروپلاس روسیه (۲۰۲۱)، جایزه بهترین فیلم کودک کینولاب لهستان (۲۰۲۲) را کسب کرده است.

فیلم «اقیانوس پشت پنجره» داستان کودکان بومی و نیازمند جزیره ای زیبا و کوچک را روایت می کند که می خواهند با کارناوالی که تدارک دیده اند، با موسیقی سنتی و رقص و نمایش‌های آیینی، جزیره خود را به توریست‌های خارجی معرفی کنند و از این طریق درآمدی داشته باشند.

این فیلم، در تابستان سال ۱۳۹۸ در جزیره های قشم و هنگام ساخته شد و عوامل آن عبارتند از بازیگران: محمد آزادی، حدیثه کرمی، جعفر قاسمی، ایوب رحیمی، مهران مظفری، غلام رنجبر، سید طاهر عزیزپور، بهرام کمیجانی، نویسنده و کارگردان: بابک نبی زاده، تهیه کننده: سید جلال چاوشیان، مجری طرح: محمد رضا کریمی صارمی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، آهنگساز: محمد فرشته نژاد، طراح صحنه و لباس: مجید علی اسلام، تدوین: کاوه ایمانی، مدیر تولید: مهدی مددکار، پشتیبانی تولید: محمد حبیبی، صدابردار: جعفر علیان، عکس: مصطفی مهدوی، علی اکبر اسماعیلی، صداگذار: مهزیار یزدانی نیا، برنامه ریز: محمد حمیدی، دستیار اول کارگردان: حامد نوبری، منشی صحنه: نرگس مولوی، تصحیح رنگ و نور: علی شهریاری، گریم: داریوش صالحیان. هاشم جوری، پخش بین الملل: فاطمه محسنی، مدیر روابط عمومی: حمید حسین زاده.

کد خبر 6093073 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم